Beoordelingen van Dünya Döner Leeuwarden

Recente recensies

4.0
Gymoon
21 mei 2022

Heerlijke kapsalon gegeten! Een aanrader

Karin
20 mei 2022

Eten is warm en een vriendelijke bezorger . We bestellen wel vaker en dit keer zelfs met een lekker extraatje , Baklava. Bedankt ;-)

Nvt
20 mei 2022

Bijna 1,5 uur gewacht. Broodje was zo taai niet eetbaar meer.. Daatnaast lezen ze nooit de opmerking bij de bestelling. Bestellen vaak broodje daar , en zijn andere kwaliteit gewend . Proberen volgende x een andere zaak

Evert Rinzema
16 mei 2022
Jan BLEIJINGA
29 april 2022

De site waarop bestellingen kunnen worden gedaan is prima en handig De gerechten waren heelaas zeker niet warm, wat waarschijnlijk de smaak minder goed tot zijn recht laat komen. Wat absoluut niet mag, is dat de randen van de pizza zwart waren. Dat maakt de nieuwe ervaring minder goed. Bovendien hadden we vroeg besteld, en maaltijd kwam niet om 18.00 uur maar om 18.30. We bestellen weer een keer hoor, alles moet een tweede kans hebben, Soms lopen de dingen even niet ok.

Agnes
19 april 2022
Sytske
18 april 2022

Snelle bezorging en heerlijk gegeten

Evert rinzema
15 april 2022

Lekker eten

Het was erg lekker
4 april 2022

Het was erg lekker

Gutman
1 april 2022

Goed en metjes en op tijd heerlijk

Rob
22 maart 2022

ruim op tijd besteld met ruim de tijd om in te plannen(ongeveer 2 uur planning)en alsnog een half uur te laat bezorgd met half lauw vlees.Na herkansing deze ervaring voor de 2e keer.drukte vind ik geen excuus deze keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

RVCv3
8 maart 2022

Echt weer heerlijk !, voldoende en op tijd

Jos
2 maart 2022

Snel warm en lekkerrrrrr

Stefan
26 februari 2022

Zeer goed! Bezorging op exact de gemelde tijd en alles was warm! Wij bestellen zeker snel weer ! Lekkerste van Leeuwarden. De keuze in sausjes is enigszins beperkt. Ik mis de cocktail/whiskysaus en de saus met uitjes erin. Als ze dat bij Dünya Döner ook nog fixen is het helemaal 100 punten! De porties zijn prima. Wij hadden, naast twee kapsalons, voor de zekerheid nog een broodje Dönner extra besteld. Just in case.. maar dat kregen we niet meer op. Mijn ontbijt is geregeld dus voor vanmorgen! Keep up the good work guys!

Willem Hoen
22 februari 2022
de vries
14 februari 2022
Twickler
10 februari 2022
Linda
7 februari 2022

2 uur moeten wachten op het eten. Het eten was lauw

Procee
7 februari 2022

Het eten was heerlijk😋, warm,snel geleverd. Iedereen was tevreden.👍👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Visser
7 februari 2022

Weer dik in orde

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Frial
6 februari 2022

Mijn patat was helemaal natgeregend :s ik heb deze week veel van jullie besteld omdat ik het erg lekker vond, maar dit is wel een tegenvaller. Ik weet niet hoe jullie het eten vervoeren, maar dat moet blijkbaar toch echt anders als er regen bij kan komen.

Medin Šabanović
4 februari 2022

Dit is de beste kapsalon die ik ooit heb gehad. Het was zo ongelooflijk lekker. De bezorgingstijd was ook wel goed, alleen duurde hij ietsjes langer. Maar dat leek mij vrij logisch sinds wij wat verder weg wonen.

daniielle postmus
27 januari 2022

prima lekker

Veenstra
27 januari 2022

Heel vriendelijk personeel en vriendelijke bezorger. Kapsalon en turkse pizza was super lekker, vers en smaakvol. Was niet erg warm meer, maar dat vinden we logisch gezien de afstand tussen het restaurant en ons huis.

F.
26 januari 2022

Heerlijk vers!

Pauline
23 januari 2022

De lekkerste broodjes van de stad, alles vers en smakelijk :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
23 januari 2022

Goede kapsalon en aardige bezorger!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gatse Hylkema
21 januari 2022

Heerlijke maaltijd die warm werd bezorgt

Linda
17 januari 2022

Het was overheerlijk. De kapsalon groot, een middel of klein was voor mij ook goed geweest. Nu heeft mijn man extra gekregen. De helft van groot was top geweest. Groetjes en bedankt. Linda

Douwe Postma
14 januari 2022

Patat was week en niet al te warm

Karin
10 januari 2022

Heerlijk eten, werd sneller bezorgd dan verwacht!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M
9 januari 2022

Bezorging: dik 40 minuten te laat bezorgd dat is echt een domper. Gelukkig was het eten fantastisch!!!

H vd Meer
3 januari 2022
Patrick
29 december 2021

Vriendelijke bezorger. Snel geleverd. Super kwaliteit. Ben al jaren vaste klant en kom snel weer!

Angelique
24 december 2021
Ferwerda
11 december 2021

We hadden er alleen sla bij ( bij drie broodjes drie bakjes) geen tomaat of komkommer dat was erg jammer

K kuper
26 november 2021

Snelle bezorging en prima kwaliteit

Rob
21 november 2021

Bestelling bijna een uur later dan de tijd die mij per mail was toegestuurd. Eten was niet echt vers en warm meer maar smaak was prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ingrid Stinstra
14 november 2021

Lang moeten wachten. Na telefoontje ( al dik uur gewacht) kon het opeens snel. Weinig groentes. 1 klein schaaltje ijsbergsla voor 5 personen. Veel te weinig helaas. Jammer dat er geen andere groentes meer bij gedaan worden. Dat maakte het altijd zo lekker. Vooral de rode kool!

Carl
12 november 2021

De bestelling zou om 17.40 uur onderweg zijn, werd pas om 18.45 bezorgd.Patat weggegooid ,was steenkoud,de broodjes nog half warm,te lang onderweg geweest? Anders altijd tevreden,nu niet oké.

Buijse
12 november 2021

1845u melding bestelling onderweg 1926u bestelling geleverd bestelling was niet warm meer.

Robert
1 november 2021

Snel en lekker!!

Justis
31 oktober 2021

Goed eten lekker gevuld met vlees top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Carla
28 oktober 2021

Zoals altijd,weer dik voor elkaar

John Visser
22 oktober 2021

Altijd zeer tevreden🔝

Chef
21 oktober 2021

Bestelling geleverd zoals gevraagd, het was weer lekker!

Jildou
16 oktober 2021
Huisman
14 oktober 2021

Kwaliteit was prima, alleen had het warmer moeten zijn.

Visser
11 oktober 2021

Het eten was koud en het vlees niet gesneden echt jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wesley
5 oktober 2021

Heerlijk

Carla
29 september 2021

Heerlijk broodje kip,veel vlees goed gevuld en de groente er apart bij,super

A D
22 september 2021

Was lekker, en jammer dat het later dan afgesproken tijd is bezorgd

Twickler
19 september 2021
👍🏻👍🏻
14 september 2021
Neeltje Coree
8 september 2021

Helaas heb ik na bestelling en een bevestiging van de bestelling niets ontvangen, dus ik hoop de volgende keer een beoordeling te kunnen geven.

Twickler
6 september 2021
BA Wiersma
27 augustus 2021

Onze bestelling was men vergeten.Maar desalnietemin het was weer erg lekker!!En als extra 2 drankjes.Top.

R koopmans
24 augustus 2021

Gisteren besteld, ma helaas werd er niet meer bezorgd, op hoop van zeggen dat `t vandaag nog bezorgd word,anders geld weg.!

Anna
21 augustus 2021

Anderhalf uur gewacht

Andries
11 augustus 2021

smaakt goed ,snelle bezorging

Hessel de Jong
21 juli 2021

Goedenavond Dünya, gister heb ik 2x een kapsalon kip bij jullie besteld. Echter waren jullie al gesloten. Hierdoor heb ik dus €19.25 naar jullie over gemaakt. Zou ik dit terug kunnen krijgen?

Hogerhuis
14 juli 2021

Lekker lekker, maar je krijgt echt een grote bak vol. Wij hadden döner kebab lekker lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Twickler
13 juli 2021
FM
10 juli 2021

Zoals altijd perfecte kapsalon

Robert V.
9 juli 2021

Dikke voldoende, hartstikke lekker en bezorging ook top

Leon
5 juli 2021

Eten was lekker en warm. Alleen jammer genoeg is mijn favoriet Lams vlees en daar was geen echte optie voor.

Samantha
23 mei 2021
Procee
16 mei 2021

Het eten was heerlijk,warm en keurig op tijd bezorgd. Prima, voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Smit
14 mei 2021

Het was heerlijk

Jan
2 mei 2021

De service was prima, ik had een wens m.b.t. het los bij leveren van groenten en saus. Perfect geregeld. Klein puntje voor op de i, graag geen aangebrande stukjes vlees. Ik bestel al jaren bij Dünya Döner, ga zo door.

Jildou
4 april 2021

Heerlijk gegeten. Snelle bezorging.

Stephan
29 maart 2021

Eten was goed, en snel geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Elmer Mits
20 maart 2021

Groente zat er wel op ondanks dat ik had aangegeven om de groente apart er bij te doen. Ook zat er twee keer knoflook saus per kapsalon bij in plaats van 1 knoflook en 1 uiensaus.

Twickler
9 maart 2021
Ingrid Stinstra
5 maart 2021

Heerlijk gegeten! Bwzorging top!

Twickler
4 maart 2021
Wissmann
26 februari 2021
Twickler
25 februari 2021
Angela Brouwer
25 februari 2021

Onze oog was groter dan de maag dus we hadden wat te veel. Maar oh wat was het smullen!! Ik kan geen minpunt bedenken. Ook de bezorging was super snel

Gerard
23 februari 2021

Heerlijk!!

Twickler
21 februari 2021
Twickler
16 februari 2021

Heerlijk

Neda Iliv
11 februari 2021

De beste de lekkerste en de rijkst gevulde broodje kebab van Leeuwarden

Anoniem
7 februari 2021

2 uur wachten en twee telefoontje verder om vervolgens bij aankomst te horen dat de bezorger eerst nog drie andere adressen had in een buitendorp. Laat de klant dat dan pro actief weten en bel de klant op. Ook geen rekening gehouden met de opmerking bij bestelling. Broodje doner was zeiknat en zompig en niet te vreten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lee
28 januari 2021

Bezorging van m'n broodje döner was 30 minuten te laat, maar begrijpelijk onder deze omstandigheden. Wat wel jammer was is dat het vlees zo droog was, sommige stukjes waren Döner chips geworden. De hoeveelheid was dik in orde. Vandaar alsnog 4 sterren.

T.hollandef
26 januari 2021
Twickler
25 januari 2021
Tom
25 december 2020

Lekker eten. Vaker besteld, kwaliteit altijd goed. Vriendelijke bezorgers en meestal vroeger met bezorgen dan de verwachtte bezorgtijd. Deze topzaak is een aanrader!!!

M.Ophof
3 november 2020

De kapsalon van Dünya is voortreffelijk. Prima thuisbezorgd. Helemaal goed zo!