Bewertungen von DĂŒnya Döner Leeuwarden

Neue Beurteilungen

4.0
A customer who wants you to improve your delivery time
26 September 2022

I didn’t blame the delivery guy. I was waiting for foor around 3 hours. It was frustrating because when I called, I was told that it will be delivered in 5 mins, and it became hours. Delivery time has to be improved otherwise that will affect your company. My 20 euros order doesn’t affect you, but if many people complain, you will lose trust and people won’t order more. I even ordered from your website and I got this results .

Ak
26 September 2022

Besteld, betaald maar niks ontvangen. Meerdere contactpogingen maar geen gehoor, graag contact opnemen.

K
25 September 2022

Na het plaatsen van een bestelling en betaald, na vele mails te hebben gestuurd, meerdere malen gebeld ( steeds in gesprek ) na bijna 4 uren niks ontvangen. Geld weg en zeker nooit weer bestelling via deze zaak. Slechter dan slecht.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Giancarlo
24 September 2022

Ik heb om 6 uur 's avonds besteld duurt 1 uur om te bereiden en langer dan een uur om te bezorgen en uiteindelijk is het bij iemand anders terecht gekomen waar ik voor heb betaald

Karin
19 September 2022

Meestal goed maar dit keer was het eten wat lauw.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Willem Hoen
17 September 2022

Onvriendelijke bezorging.

Laura
13 September 2022

Bestelling niet gekregen, heb gebeld en de eigenaar wou het niet oplossen

Karin
13 September 2022
Robbert
10 September 2022

Om 23.45 besteld en pas 1.45 ontvangen

Pauline
9 September 2022

Geen, altijd heerlijk, vers en rode saus lekker pittig ! Lekker zo doorgaan 😀

O.
28 August 2022
A.V.
26 August 2022

Turkse pizza kip was niet echt lekker Weinig kip , halve rode ui ongesneden er tussen . Broodje mix vlees was ook niet echt lekker ..vrij zout Het eten was voorheen wel beter.

Andries
14 August 2022
Marian
9 August 2022

Het duurde wat lang. Meer als een uur. Maar werd netjes gebeld.

M
8 August 2022

Uitstekende kwaliteit

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

D. Yousif
26 Juli 2022

Vlees proefde niet vers

jurjen greben
19 Juli 2022

Heerlijk

Wiekstra
5 Juli 2022

Het was wederom perfect

Timo Lewerissa
4 Juli 2022

Eten niet ontvangen wel betaald :(

Marian
2 Juli 2022

Dikke prima

Jan
29 Juni 2022

Er waren twee kapsalon met rijst besteld, geen rijst aanwezig. Er is netjes gebeld. Omgezet naar kapsalon met patat en Döner kip. Een verschil van €3, deze is niet verrekend. Niet netjes. Alle Döner bestellingen zouden met uiensaus knoflooksaus geleverd worden, geen uiensaus. In de verse groente, die ook vers was zat iets in wat op feta lijkt. Niet hygiĂ«nisch. Ik hoop dat het de volgende keer echt beter gaat. Wij bestellen al jaren bij jullie maar de kwaliteit gaat achteruit. Succes.

Marion
28 Juni 2022

Heerlijke broodjes, royale portie, frisse salade apart geserveerd!

Dieneke
21 Juni 2022

Je krijgt teveel aard schijfjes en weinig vlees en dat voor een bedrag van 21.50 totachamon geeft meer vlees en je besteld Turkse rijst omdat dat erbij kan hebben ze dat niet

Niek
18 Juni 2022

Super goed en lekker eten. Besteld om 16.30uur bezorgtijd zou 17.45uur maar helaas kwam het eten pas om 19.35uur. Erg jammer

Evert
2 Juni 2022
Karin
30 Mai 2022

De döner was heel lekker, de salade ook prima. Broodje was een beetje droog. Grote tegenvaller was de patat: doordat deze onder het vlees lag, was het helemaal slap. Misschien beter om het vlees en patat in de vakken te doen en de salade los erbij?

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Gymoon
21 Mai 2022

Heerlijke kapsalon gegeten! Een aanrader

Karin
20 Mai 2022

Eten is warm en een vriendelijke bezorger . We bestellen wel vaker en dit keer zelfs met een lekker extraatje , Baklava. Bedankt ;-)

Nvt
20 Mai 2022

Bijna 1,5 uur gewacht. Broodje was zo taai niet eetbaar meer.. Daatnaast lezen ze nooit de opmerking bij de bestelling. Bestellen vaak broodje daar , en zijn andere kwaliteit gewend . Proberen volgende x een andere zaak

Evert Rinzema
16 Mai 2022
Jan BLEIJINGA
29 April 2022

De site waarop bestellingen kunnen worden gedaan is prima en handig De gerechten waren heelaas zeker niet warm, wat waarschijnlijk de smaak minder goed tot zijn recht laat komen. Wat absoluut niet mag, is dat de randen van de pizza zwart waren. Dat maakt de nieuwe ervaring minder goed. Bovendien hadden we vroeg besteld, en maaltijd kwam niet om 18.00 uur maar om 18.30. We bestellen weer een keer hoor, alles moet een tweede kans hebben, Soms lopen de dingen even niet ok.

Agnes
19 April 2022
Sytske
18 April 2022

Snelle bezorging en heerlijk gegeten

Evert rinzema
15 April 2022

Lekker eten

Het was erg lekker
4 April 2022

Het was erg lekker

Gutman
1 April 2022

Goed en metjes en op tijd heerlijk

Rob
22 MĂ€rz 2022

ruim op tijd besteld met ruim de tijd om in te plannen(ongeveer 2 uur planning)en alsnog een half uur te laat bezorgd met half lauw vlees.Na herkansing deze ervaring voor de 2e keer.drukte vind ik geen excuus deze keer.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

RVCv3
8 MĂ€rz 2022

Echt weer heerlijk !, voldoende en op tijd

Jos
2 MĂ€rz 2022

Snel warm en lekkerrrrrr

Stefan
26 Februar 2022

Zeer goed! Bezorging op exact de gemelde tijd en alles was warm! Wij bestellen zeker snel weer ! Lekkerste van Leeuwarden. De keuze in sausjes is enigszins beperkt. Ik mis de cocktail/whiskysaus en de saus met uitjes erin. Als ze dat bij DĂŒnya Döner ook nog fixen is het helemaal 100 punten! De porties zijn prima. Wij hadden, naast twee kapsalons, voor de zekerheid nog een broodje Dönner extra besteld. Just in case.. maar dat kregen we niet meer op. Mijn ontbijt is geregeld dus voor vanmorgen! Keep up the good work guys!

Willem Hoen
22 Februar 2022
de vries
14 Februar 2022
Twickler
10 Februar 2022
Linda
7 Februar 2022

2 uur moeten wachten op het eten. Het eten was lauw

Procee
7 Februar 2022

Het eten was heerlijk😋, warm,snel geleverd. Iedereen was tevreden.👍👍

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Visser
7 Februar 2022

Weer dik in orde

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Frial
6 Februar 2022

Mijn patat was helemaal natgeregend :s ik heb deze week veel van jullie besteld omdat ik het erg lekker vond, maar dit is wel een tegenvaller. Ik weet niet hoe jullie het eten vervoeren, maar dat moet blijkbaar toch echt anders als er regen bij kan komen.

Medin Ơabanović
4 Februar 2022

Dit is de beste kapsalon die ik ooit heb gehad. Het was zo ongelooflijk lekker. De bezorgingstijd was ook wel goed, alleen duurde hij ietsjes langer. Maar dat leek mij vrij logisch sinds wij wat verder weg wonen.

daniielle postmus
27 Januar 2022

prima lekker

Veenstra
27 Januar 2022

Heel vriendelijk personeel en vriendelijke bezorger. Kapsalon en turkse pizza was super lekker, vers en smaakvol. Was niet erg warm meer, maar dat vinden we logisch gezien de afstand tussen het restaurant en ons huis.

F.
26 Januar 2022

Heerlijk vers!

Pauline
23 Januar 2022

De lekkerste broodjes van de stad, alles vers en smakelijk :)

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Anoniem
23 Januar 2022

Goede kapsalon en aardige bezorger!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Gatse Hylkema
21 Januar 2022

Heerlijke maaltijd die warm werd bezorgt

Linda
17 Januar 2022

Het was overheerlijk. De kapsalon groot, een middel of klein was voor mij ook goed geweest. Nu heeft mijn man extra gekregen. De helft van groot was top geweest. Groetjes en bedankt. Linda

Douwe Postma
14 Januar 2022

Patat was week en niet al te warm

Karin
10 Januar 2022

Heerlijk eten, werd sneller bezorgd dan verwacht!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

M
9 Januar 2022

Bezorging: dik 40 minuten te laat bezorgd dat is echt een domper. Gelukkig was het eten fantastisch!!!

H vd Meer
3 Januar 2022
Patrick
29 Dezember 2021

Vriendelijke bezorger. Snel geleverd. Super kwaliteit. Ben al jaren vaste klant en kom snel weer!

Angelique
24 Dezember 2021
Ferwerda
11 Dezember 2021

We hadden er alleen sla bij ( bij drie broodjes drie bakjes) geen tomaat of komkommer dat was erg jammer

K kuper
26 November 2021

Snelle bezorging en prima kwaliteit

Rob
21 November 2021

Bestelling bijna een uur later dan de tijd die mij per mail was toegestuurd. Eten was niet echt vers en warm meer maar smaak was prima.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ingrid Stinstra
14 November 2021

Lang moeten wachten. Na telefoontje ( al dik uur gewacht) kon het opeens snel. Weinig groentes. 1 klein schaaltje ijsbergsla voor 5 personen. Veel te weinig helaas. Jammer dat er geen andere groentes meer bij gedaan worden. Dat maakte het altijd zo lekker. Vooral de rode kool!

Carl
12 November 2021

De bestelling zou om 17.40 uur onderweg zijn, werd pas om 18.45 bezorgd.Patat weggegooid ,was steenkoud,de broodjes nog half warm,te lang onderweg geweest? Anders altijd tevreden,nu niet oké.

Buijse
12 November 2021

1845u melding bestelling onderweg 1926u bestelling geleverd bestelling was niet warm meer.

Robert
1 November 2021

Snel en lekker!!

Justis
31 Oktober 2021

Goed eten lekker gevuld met vlees top

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Carla
28 Oktober 2021

Zoals altijd,weer dik voor elkaar

John Visser
22 Oktober 2021

Altijd zeer tevreden🔝

Chef
21 Oktober 2021

Bestelling geleverd zoals gevraagd, het was weer lekker!

Jildou
16 Oktober 2021
Huisman
14 Oktober 2021

Kwaliteit was prima, alleen had het warmer moeten zijn.

Visser
11 Oktober 2021

Het eten was koud en het vlees niet gesneden echt jammer

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Wesley
5 Oktober 2021

Heerlijk

Carla
29 September 2021

Heerlijk broodje kip,veel vlees goed gevuld en de groente er apart bij,super

A D
22 September 2021

Was lekker, en jammer dat het later dan afgesproken tijd is bezorgd

Twickler
19 September 2021
đŸ‘đŸ»đŸ‘đŸ»
14 September 2021
Neeltje Coree
8 September 2021

Helaas heb ik na bestelling en een bevestiging van de bestelling niets ontvangen, dus ik hoop de volgende keer een beoordeling te kunnen geven.

Twickler
6 September 2021
BA Wiersma
27 August 2021

Onze bestelling was men vergeten.Maar desalnietemin het was weer erg lekker!!En als extra 2 drankjes.Top.

R koopmans
24 August 2021

Gisteren besteld, ma helaas werd er niet meer bezorgd, op hoop van zeggen dat `t vandaag nog bezorgd word,anders geld weg.!

Anna
21 August 2021

Anderhalf uur gewacht

Andries
11 August 2021

smaakt goed ,snelle bezorging

Hessel de Jong
21 Juli 2021

Goedenavond DĂŒnya, gister heb ik 2x een kapsalon kip bij jullie besteld. Echter waren jullie al gesloten. Hierdoor heb ik dus €19.25 naar jullie over gemaakt. Zou ik dit terug kunnen krijgen?

Hogerhuis
14 Juli 2021

Lekker lekker, maar je krijgt echt een grote bak vol. Wij hadden döner kebab lekker lekker.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Twickler
13 Juli 2021
FM
10 Juli 2021

Zoals altijd perfecte kapsalon

Robert V.
9 Juli 2021

Dikke voldoende, hartstikke lekker en bezorging ook top

Leon
5 Juli 2021

Eten was lekker en warm. Alleen jammer genoeg is mijn favoriet Lams vlees en daar was geen echte optie voor.

Samantha
23 Mai 2021
Procee
16 Mai 2021

Het eten was heerlijk,warm en keurig op tijd bezorgd. Prima, voor herhaling vatbaar.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Smit
14 Mai 2021

Het was heerlijk

Jan
2 Mai 2021

De service was prima, ik had een wens m.b.t. het los bij leveren van groenten en saus. Perfect geregeld. Klein puntje voor op de i, graag geen aangebrande stukjes vlees. Ik bestel al jaren bij DĂŒnya Döner, ga zo door.

Jildou
4 April 2021

Heerlijk gegeten. Snelle bezorging.

Stephan
29 MĂ€rz 2021

Eten was goed, en snel geleverd.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Elmer Mits
20 MĂ€rz 2021

Groente zat er wel op ondanks dat ik had aangegeven om de groente apart er bij te doen. Ook zat er twee keer knoflook saus per kapsalon bij in plaats van 1 knoflook en 1 uiensaus.

Twickler
9 MĂ€rz 2021
Ingrid Stinstra
5 MĂ€rz 2021

Heerlijk gegeten! Bwzorging top!

Twickler
4 MĂ€rz 2021
Wissmann
26 Februar 2021
Twickler
25 Februar 2021
Angela Brouwer
25 Februar 2021

Onze oog was groter dan de maag dus we hadden wat te veel. Maar oh wat was het smullen!! Ik kan geen minpunt bedenken. Ook de bezorging was super snel

Gerard
23 Februar 2021

Heerlijk!!

Twickler
21 Februar 2021
Twickler
16 Februar 2021

Heerlijk

Neda Iliv
11 Februar 2021

De beste de lekkerste en de rijkst gevulde broodje kebab van Leeuwarden

Anoniem
7 Februar 2021

2 uur wachten en twee telefoontje verder om vervolgens bij aankomst te horen dat de bezorger eerst nog drie andere adressen had in een buitendorp. Laat de klant dat dan pro actief weten en bel de klant op. Ook geen rekening gehouden met de opmerking bij bestelling. Broodje doner was zeiknat en zompig en niet te vreten.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Lee
28 Januar 2021

Bezorging van m'n broodje döner was 30 minuten te laat, maar begrijpelijk onder deze omstandigheden. Wat wel jammer was is dat het vlees zo droog was, sommige stukjes waren Döner chips geworden. De hoeveelheid was dik in orde. Vandaar alsnog 4 sterren.

T.hollandef
26 Januar 2021
Twickler
25 Januar 2021
Tom
25 Dezember 2020

Lekker eten. Vaker besteld, kwaliteit altijd goed. Vriendelijke bezorgers en meestal vroeger met bezorgen dan de verwachtte bezorgtijd. Deze topzaak is een aanrader!!!

M.Ophof
3 November 2020

De kapsalon van DĂŒnya is voortreffelijk. Prima thuisbezorgd. Helemaal goed zo!