Reviews from Dünya Döner Leeuwarden

Recent reviews

4.0
Evert Rinzema
28 February 2024

Prima

Jp
27 February 2024
Oosterhof
24 February 2024
Johannes Kleikluut
23 February 2024

Noflik iten

Johan
18 February 2024

Het broodje was lekker

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

John Raskeyn
18 February 2024

Per product wordt er verplicht mayonaise toegevoegd t.w.v. €1,00, terwijl ik die niet hoeft. Dit vermeld op de order. Wordt dus €3,00 totaal teveel berekend. Waardeloze website om te bestellen.

Max
17 February 2024
Evert Rinzema
31 January 2024

Lekker

Ron
27 January 2024
Danny Preij
23 January 2024

Heerlijke Döner kip, geweldig broodje met veel vlees. Meer dan genoeg groente en knoflook saus los bijgeleverd.

Hassan
20 January 2024
De vries
14 January 2024

Bestelling was wederom gewoon lauw,patat nog rauw.. al eerder hier een klacht over gedaan, toen binnen 20 minuten warme bestelling gekregen.. maar het moet gewoon niet iedere keer zo zijn dat we eerst moeten klagen dat het lauw is.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Evert Rinzema
10 January 2024
Gerrit
24 December 2023

De bezorging is prima, de kwaliteit ook en het verzoek om de patat apart te verpakken werd genegeerd.

Evert Rinzema
21 December 2023

Prima

P
7 December 2023

zoals altijd op tijd bezorgd en overheerlijk!

Gerrit de Boer
6 December 2023

Kapsalon was na vijf minuten koud en we hadden nog maar ¼ opgegeten

D.p.
5 December 2023
Wieringa
2 December 2023

18.00 uur besteld. 19.30 bezorgd en teveel afgekoeld. Wel vers !

Evert Rinzema
21 November 2023

was weer lekker

E Cupido
8 November 2023

Om 16uur besteld voor 18uur kwam pas om 18.50uur. Beetje jammer maar super goed eten.

Evert Rinzema
8 November 2023

lekker

Henk
27 October 2023
Edwin
24 October 2023

Eten was heerlijk, maar wel lauw, dat was jammer!

alibaba
24 October 2023

goed broodje, snelle bezorging

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Roland
23 October 2023

Mega veel eten 🤣 Maar altijd goed en verse producten.

Henk Liezenga
23 October 2023

In het broodje Donar kip zaten karkas stukjes

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Gerrit
21 October 2023

Super snel en erg vriendelijk bezorgd en een heerlijke maaltijd!

Sandeep
16 October 2023

Very good

Robert V.
13 October 2023

Gewoon weer top, voldoende en goed warm. Bezorging ook prima.

Evert
11 October 2023

Lekker

Evert Rinzema
5 October 2023

prtma

Jasmijn Efdé
3 October 2023
Kooistra slof
30 September 2023

Was echt top

Robert V.
18 September 2023

Op tijd bezorgd. Heerlijk gegeten weer en voldoende.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Evert
17 September 2023

Erg lekker

J Wolbers
17 September 2023

Ook nu weer heel smakelijk

Nikolay
12 September 2023
W Dikken
12 September 2023
wybo
10 September 2023

Goed eten voor een goede prijs en op tijd bezorgd.

Dennis
30 August 2023

Het was er snel, helaas had ik later bezorgen aangehinkt. 18:45 uur bezorgen. Nu koude broodjes gegeten.

Albayrak
27 August 2023

Durum doner was niet meer warm. Smaak was goed. Was half uur later dan afgesproken tijd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Wollbers
26 August 2023

Echt lekker een aanrader gewoon de beste die wij tot nu toe hebben gehad

Sean
26 August 2023

Ik vraag vaak om extra komkommer en when you ask, they deliver! Heerlijke turkse pizza Dunya gehad!!

Simon
14 August 2023

Vlees was hard en verbrand…

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Miranda
6 August 2023

Heerlijk gegeten, rijkelijk belegd..

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Evert Rinzema
13 July 2023

lekker

noer
7 July 2023

Normaal gesproken zit er bij een duner broodje zelf een beetje saus in zonder het apart te hoeven bestellen, aub bij vermelden dat het broodje geen saus heeft. Verder een prima en lekkere duner broodje

Anne
6 July 2023

Heerlijk en veel, het heeft onze verwachtingen meer dan overtroffen

Hill
1 July 2023

Was weer super !!

Karin en Jeffrey
30 June 2023

We bestellen af en toe heerlijke gerechten. Altijd word het warm geleverd en snel.

Robert Visser
30 June 2023

Er kon een broodje van bestelling niet naar mijn wens geleverd worden, ben netjes gebeld met als reactie een oplossing naar volle tevredenheid ! Was weer erg lekker, voldoende warm en genoeg. Prima gedaan. Bezorging ook goed.

Evert Rinzema
26 June 2023
Dottie
16 June 2023

Iedereen klaagt over de bezorging dat het te lang duurt ,maar hier waren ze binnen een half uurtje

Siebren Jasper
11 June 2023

Bezorging mooi op tijd. Goed heet. Prima voor elkaar.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

J
9 June 2023

1 Turkse pizza was niet volgens de opmerkingen. Bestelling had warmer gekund. Dit was erg jammer.

Selma
27 May 2023

Goeie service, zeer goed eten, vers en apart van elkaar bezorgd. Zeer netjes

Dirk
27 May 2023

Lekker eten en snel bezorgd.

Evert
25 May 2023

Lekker

Evert
30 April 2023

erg lekker

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Babette
30 April 2023

Moest twee uur wachten...er achteraan bellen voordat het werd bezorgd.

roos
25 April 2023

eten was prima en snel, had cola besteld en zat er niet bij. kwam vast door drukte

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Alice Zelhorst
22 April 2023

Drama! Heb 's ochtends bestelling doorgegeven om te laten bezorgen om 19.45. Staan ze om 18.00 voor de deur. Ga je bellen naar de zaak en zeggen ze dat het heel druk is en daarom komt de bestelling eerder. Anders wordt het 22.00. Huh? Verbinding verbroken. Weer proberen te bellen maar geen verbinding. Inmiddels bij een ander besteld. Die waren precies op tijd!. Om 20.15 gaat de bel en staan ze voor de deur met de bestelling. Hoeven we niet meer. We hebben net gegeten. Ik wil mijn geld terug! We hebben inmiddels het 06- nummer van de eigenaar maar die heeft de voicemail ingeschakeld. Ik heb dit nog nooit meegemaakt. Nooit bestellen bij dit onklantvriendelijke restaurant. Iemand een idee hoe ik mijn geld terug kan krijgen?

Jan
18 April 2023

De Döner was goed op temperatuur en het broodje perfect. De afgesproken tijd is ook aangehouden. Dikke 5 sterren

Evert Rinzema
14 April 2023
Sam
6 April 2023

Eten wat goed warm, werd op tijd bezorgt en smaakte goed!

Evert Rinzema
1 April 2023
Ber
26 March 2023

Eten was koud.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Robert V.
26 March 2023

Echt weer heerlijke voldoende belegde shoarmabroodjes. Bezorging ook prima. Later dan afgesproken, maar even ‘n tel. en opgelost.

Appie kooistra
26 March 2023

Alleen me blikje cola vergeten en me ekstra kaas🙃

Anoniem
25 March 2023

Heerlijk eten zeer vriendelijk personeel

Julia
20 March 2023

Bestelling vergeten waardoor mijn eten een uur later pas bezorgt werd. Na bellen kwam de bestelling pas.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Edwin
19 March 2023

Goede kwaliteit en snel bezorgd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Edwin
28 February 2023

Een van de beste kapselons en zo als de kapselons horen te wezen

Karen
26 February 2023

Niks op aan te merken, vlotte bezorging en super lekker. En dat op een zaterdag om 18.00 uur!

L
19 February 2023

Veel saus maar aangebrand kaas :(!!! en beetje aangebrand vlees gg wel op tijd bezorging!!

Miranda
18 February 2023

Smaakte weer goed, wel was het niet super warm meer bij aankomst

piet
18 February 2023
Leo
11 February 2023

Lekker en top, die kip döner.

Karin Tonkes
9 February 2023

Super lekker eten, netjes en goed verzorgd.

Hoentjes41c
6 February 2023
Rinzema
1 February 2023
Suan
30 January 2023
W. Hoen
27 January 2023

Lange wachttijd van bijna 1 1/2 uur.

Marion
26 January 2023

Heerlijk eten, maar zou warmer kunnen !

Peter
25 January 2023

Het duurde wel erg lang vandaag, maar ik heb het gevoel dat ik goed gecompenseerd ben met veel vlees op de broodjes. Weer top, en bedankt.

A.wetterhahnmuizer@upcmail.nl
21 January 2023
Ramon de Jong
11 January 2023

Ik heb mijn eten nooit ontvangen. Ook vaak gebeld maar geen reactie of iets.

Evert Rinzema
9 January 2023

was erg lekker

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

M.J.
6 January 2023

Bijna twee uur wachten op bezorging van het eten was wel iets te lang in onze ogen

Evert
5 January 2023
Willem Hoen
2 January 2023
Sonja
26 December 2022

Snelle levering Heerlijk gegeten Alles er op en er aan. fantastisch!

Roland
22 December 2022

Dikke prima! Heerlijke kebab, snel bezorgd

Sandra
20 December 2022
Ducky
13 December 2022

Groente topping er boven op, 2 pepertjes dat er normaal niet bij zit, lekkerder dan bij meeste anderen.

Patrick
12 December 2022

De broodjes van de kebab waren te zwart geroosterd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Kral
5 December 2022

Goede kwaliteit eten! en vriendelijke personeel. De bezorging was goed en de bezorger was vriendelijke. Dikke 5 sterren!!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Danique
25 November 2022

Normaal gesproken heel goed eten, maar wel als je het daar bestelt en meeneemt. Bestelling gedaan om 18:22, we hadden het om 20:00 eindelijk binnen, en dit gaat niet om een mega bestelling, slechts 2 Turkse pizza's. Bij aankomst was het eten lekker, maar helaas wel koud. Volgende keer kom ik afhalen.

Pascale
22 November 2022

De kapsalon is altijd erg lekker, het komt alleen niet warm aan. Maar goed ik doe van te voren de oven aan en het is nog even lekker. Dus dat weerhoud mij niet van bestellen. Het is tot zover de lekkerste kapsalon van leeuwarden.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.