Beoordelingen van Dünya Döner Leeuwarden

Recente recensies van Dünya Döner Leeuwarden

5 sterren na 29 reviews

, 21-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goedenavond Dünya, gister heb ik 2x een kapsalon kip bij jullie besteld. Echter waren jullie al gesloten. Hierdoor heb ik dus €19.25 naar jullie over gemaakt. Zou ik dit terug kunnen krijgen?

, 14-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker lekker, maar je krijgt echt een grote bak vol. Wij hadden döner kebab lekker lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd perfecte kapsalon

, 09-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dikke voldoende, hartstikke lekker en bezorging ook top

, 05-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker en warm. Alleen jammer genoeg is mijn favoriet Lams vlees en daar was geen echte optie voor.

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk,warm en keurig op tijd bezorgd. Prima, voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

De service was prima, ik had een wens m.b.t. het los bij leveren van groenten en saus. Perfect geregeld. Klein puntje voor op de i, graag geen aangebrande stukjes vlees. Ik bestel al jaren bij Dünya Döner, ga zo door.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Snelle bezorging.

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed, en snel geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Groente zat er wel op ondanks dat ik had aangegeven om de groente apart er bij te doen. Ook zat er twee keer knoflook saus per kapsalon bij in plaats van 1 knoflook en 1 uiensaus.

, 09-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Bwzorging top!

, 04-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onze oog was groter dan de maag dus we hadden wat te veel. Maar oh wat was het smullen!! Ik kan geen minpunt bedenken. Ook de bezorging was super snel

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!!

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste de lekkerste en de rijkst gevulde broodje kebab van Leeuwarden

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 uur wachten en twee telefoontje verder om vervolgens bij aankomst te horen dat de bezorger eerst nog drie andere adressen had in een buitendorp. Laat de klant dat dan pro actief weten en bel de klant op. Ook geen rekening gehouden met de opmerking bij bestelling. Broodje doner was zeiknat en zompig en niet te vreten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging van m'n broodje döner was 30 minuten te laat, maar begrijpelijk onder deze omstandigheden. Wat wel jammer was is dat het vlees zo droog was, sommige stukjes waren Döner chips geworden. De hoeveelheid was dik in orde. Vandaar alsnog 4 sterren.

, 26-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten. Vaker besteld, kwaliteit altijd goed. Vriendelijke bezorgers en meestal vroeger met bezorgen dan de verwachtte bezorgtijd. Deze topzaak is een aanrader!!!

, 03-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kapsalon van Dünya is voortreffelijk. Prima thuisbezorgd. Helemaal goed zo!