Beoordelingen van Dünya Döner Leeuwarden

Recente recensies van Dünya Döner Leeuwarden

4 sterren na 115 reviews

, 26-09-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

I didn’t blame the delivery guy. I was waiting for foor around 3 hours. It was frustrating because when I called, I was told that it will be delivered in 5 mins, and it became hours. Delivery time has to be improved otherwise that will affect your company. My 20 euros order doesn’t affect you, but if many people complain, you will lose trust and people won’t order more. I even ordered from your website and I got this results .

, 26-09-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Besteld, betaald maar niks ontvangen. Meerdere contactpogingen maar geen gehoor, graag contact opnemen.

, 25-09-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na het plaatsen van een bestelling en betaald, na vele mails te hebben gestuurd, meerdere malen gebeld ( steeds in gesprek ) na bijna 4 uren niks ontvangen. Geld weg en zeker nooit weer bestelling via deze zaak. Slechter dan slecht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-09-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb om 6 uur 's avonds besteld duurt 1 uur om te bereiden en langer dan een uur om te bezorgen en uiteindelijk is het bij iemand anders terecht gekomen waar ik voor heb betaald

, 19-09-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meestal goed maar dit keer was het eten wat lauw.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-09-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onvriendelijke bezorging.

, 13-09-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling niet gekregen, heb gebeld en de eigenaar wou het niet oplossen

, 13-09-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-09-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om 23.45 besteld en pas 1.45 ontvangen

, 09-09-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geen, altijd heerlijk, vers en rode saus lekker pittig ! Lekker zo doorgaan 😀

, 28-08-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-08-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Turkse pizza kip was niet echt lekker Weinig kip , halve rode ui ongesneden er tussen . Broodje mix vlees was ook niet echt lekker ..vrij zout Het eten was voorheen wel beter.

, 14-08-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-08-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde wat lang. Meer als een uur. Maar werd netjes gebeld.

, 08-08-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-07-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlees proefde niet vers

, 19-07-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk

, 05-07-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was wederom perfect

, 04-07-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten niet ontvangen wel betaald :(

, 02-07-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dikke prima

, 29-06-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er waren twee kapsalon met rijst besteld, geen rijst aanwezig. Er is netjes gebeld. Omgezet naar kapsalon met patat en Döner kip. Een verschil van €3, deze is niet verrekend. Niet netjes. Alle Döner bestellingen zouden met uiensaus knoflooksaus geleverd worden, geen uiensaus. In de verse groente, die ook vers was zat iets in wat op feta lijkt. Niet hygiënisch. Ik hoop dat het de volgende keer echt beter gaat. Wij bestellen al jaren bij jullie maar de kwaliteit gaat achteruit. Succes.

, 28-06-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke broodjes, royale portie, frisse salade apart geserveerd!

, 21-06-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Je krijgt teveel aard schijfjes en weinig vlees en dat voor een bedrag van 21.50 totachamon geeft meer vlees en je besteld Turkse rijst omdat dat erbij kan hebben ze dat niet

, 18-06-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goed en lekker eten. Besteld om 16.30uur bezorgtijd zou 17.45uur maar helaas kwam het eten pas om 19.35uur. Erg jammer

, 02-06-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-05-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De döner was heel lekker, de salade ook prima. Broodje was een beetje droog. Grote tegenvaller was de patat: doordat deze onder het vlees lag, was het helemaal slap. Misschien beter om het vlees en patat in de vakken te doen en de salade los erbij?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-05-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke kapsalon gegeten! Een aanrader

, 20-05-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is warm en een vriendelijke bezorger . We bestellen wel vaker en dit keer zelfs met een lekker extraatje , Baklava. Bedankt ;-)

, 20-05-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijna 1,5 uur gewacht. Broodje was zo taai niet eetbaar meer.. Daatnaast lezen ze nooit de opmerking bij de bestelling. Bestellen vaak broodje daar , en zijn andere kwaliteit gewend . Proberen volgende x een andere zaak

, 16-05-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-04-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De site waarop bestellingen kunnen worden gedaan is prima en handig De gerechten waren heelaas zeker niet warm, wat waarschijnlijk de smaak minder goed tot zijn recht laat komen. Wat absoluut niet mag, is dat de randen van de pizza zwart waren. Dat maakt de nieuwe ervaring minder goed. Bovendien hadden we vroeg besteld, en maaltijd kwam niet om 18.00 uur maar om 18.30. We bestellen weer een keer hoor, alles moet een tweede kans hebben, Soms lopen de dingen even niet ok.

, 19-04-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-04-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en heerlijk gegeten

, 15-04-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten

, 04-04-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was erg lekker

, 01-04-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed en metjes en op tijd heerlijk

, 22-03-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ruim op tijd besteld met ruim de tijd om in te plannen(ongeveer 2 uur planning)en alsnog een half uur te laat bezorgd met half lauw vlees.Na herkansing deze ervaring voor de 2e keer.drukte vind ik geen excuus deze keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-03-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt weer heerlijk !, voldoende en op tijd

, 02-03-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel warm en lekkerrrrrr

, 26-02-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goed! Bezorging op exact de gemelde tijd en alles was warm! Wij bestellen zeker snel weer ! Lekkerste van Leeuwarden. De keuze in sausjes is enigszins beperkt. Ik mis de cocktail/whiskysaus en de saus met uitjes erin. Als ze dat bij Dünya Döner ook nog fixen is het helemaal 100 punten! De porties zijn prima. Wij hadden, naast twee kapsalons, voor de zekerheid nog een broodje Dönner extra besteld. Just in case.. maar dat kregen we niet meer op. Mijn ontbijt is geregeld dus voor vanmorgen! Keep up the good work guys!

, 22-02-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-02-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-02-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-02-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 uur moeten wachten op het eten. Het eten was lauw

, 07-02-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk😋, warm,snel geleverd. Iedereen was tevreden.👍👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-02-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer dik in orde

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-02-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn patat was helemaal natgeregend :s ik heb deze week veel van jullie besteld omdat ik het erg lekker vond, maar dit is wel een tegenvaller. Ik weet niet hoe jullie het eten vervoeren, maar dat moet blijkbaar toch echt anders als er regen bij kan komen.

, 04-02-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit is de beste kapsalon die ik ooit heb gehad. Het was zo ongelooflijk lekker. De bezorgingstijd was ook wel goed, alleen duurde hij ietsjes langer. Maar dat leek mij vrij logisch sinds wij wat verder weg wonen.

, 27-01-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima lekker

, 27-01-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel vriendelijk personeel en vriendelijke bezorger. Kapsalon en turkse pizza was super lekker, vers en smaakvol. Was niet erg warm meer, maar dat vinden we logisch gezien de afstand tussen het restaurant en ons huis.

, 26-01-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers!

, 23-01-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De lekkerste broodjes van de stad, alles vers en smakelijk :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-01-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kapsalon en aardige bezorger!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-01-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke maaltijd die warm werd bezorgt

, 17-01-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was overheerlijk. De kapsalon groot, een middel of klein was voor mij ook goed geweest. Nu heeft mijn man extra gekregen. De helft van groot was top geweest. Groetjes en bedankt. Linda

, 14-01-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Patat was week en niet al te warm

, 10-01-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, werd sneller bezorgd dan verwacht!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-01-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging: dik 40 minuten te laat bezorgd dat is echt een domper. Gelukkig was het eten fantastisch!!!

, 03-01-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-12-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijke bezorger. Snel geleverd. Super kwaliteit. Ben al jaren vaste klant en kom snel weer!

, 24-12-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-12-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden er alleen sla bij ( bij drie broodjes drie bakjes) geen tomaat of komkommer dat was erg jammer

, 26-11-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en prima kwaliteit

, 21-11-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling bijna een uur later dan de tijd die mij per mail was toegestuurd. Eten was niet echt vers en warm meer maar smaak was prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-11-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lang moeten wachten. Na telefoontje ( al dik uur gewacht) kon het opeens snel. Weinig groentes. 1 klein schaaltje ijsbergsla voor 5 personen. Veel te weinig helaas. Jammer dat er geen andere groentes meer bij gedaan worden. Dat maakte het altijd zo lekker. Vooral de rode kool!

, 12-11-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling zou om 17.40 uur onderweg zijn, werd pas om 18.45 bezorgd.Patat weggegooid ,was steenkoud,de broodjes nog half warm,te lang onderweg geweest? Anders altijd tevreden,nu niet oké.

, 12-11-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1845u melding bestelling onderweg 1926u bestelling geleverd bestelling was niet warm meer.

, 01-11-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en lekker!!

, 31-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten lekker gevuld met vlees top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd,weer dik voor elkaar

, 22-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd zeer tevreden🔝

, 21-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling geleverd zoals gevraagd, het was weer lekker!

, 16-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit was prima, alleen had het warmer moeten zijn.

, 11-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was koud en het vlees niet gesneden echt jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk

, 29-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk broodje kip,veel vlees goed gevuld en de groente er apart bij,super

, 22-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker, en jammer dat het later dan afgesproken tijd is bezorgd

, 19-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas heb ik na bestelling en een bevestiging van de bestelling niets ontvangen, dus ik hoop de volgende keer een beoordeling te kunnen geven.

, 06-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onze bestelling was men vergeten.Maar desalnietemin het was weer erg lekker!!En als extra 2 drankjes.Top.

, 24-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren besteld, ma helaas werd er niet meer bezorgd, op hoop van zeggen dat `t vandaag nog bezorgd word,anders geld weg.!

, 21-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Anderhalf uur gewacht

, 11-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

smaakt goed ,snelle bezorging

, 21-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goedenavond Dünya, gister heb ik 2x een kapsalon kip bij jullie besteld. Echter waren jullie al gesloten. Hierdoor heb ik dus €19.25 naar jullie over gemaakt. Zou ik dit terug kunnen krijgen?

, 14-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker lekker, maar je krijgt echt een grote bak vol. Wij hadden döner kebab lekker lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd perfecte kapsalon

, 09-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dikke voldoende, hartstikke lekker en bezorging ook top

, 05-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker en warm. Alleen jammer genoeg is mijn favoriet Lams vlees en daar was geen echte optie voor.

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk,warm en keurig op tijd bezorgd. Prima, voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

De service was prima, ik had een wens m.b.t. het los bij leveren van groenten en saus. Perfect geregeld. Klein puntje voor op de i, graag geen aangebrande stukjes vlees. Ik bestel al jaren bij Dünya Döner, ga zo door.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Snelle bezorging.

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed, en snel geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Groente zat er wel op ondanks dat ik had aangegeven om de groente apart er bij te doen. Ook zat er twee keer knoflook saus per kapsalon bij in plaats van 1 knoflook en 1 uiensaus.

, 09-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Bwzorging top!

, 04-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onze oog was groter dan de maag dus we hadden wat te veel. Maar oh wat was het smullen!! Ik kan geen minpunt bedenken. Ook de bezorging was super snel

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!!

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste de lekkerste en de rijkst gevulde broodje kebab van Leeuwarden

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 uur wachten en twee telefoontje verder om vervolgens bij aankomst te horen dat de bezorger eerst nog drie andere adressen had in een buitendorp. Laat de klant dat dan pro actief weten en bel de klant op. Ook geen rekening gehouden met de opmerking bij bestelling. Broodje doner was zeiknat en zompig en niet te vreten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging van m'n broodje döner was 30 minuten te laat, maar begrijpelijk onder deze omstandigheden. Wat wel jammer was is dat het vlees zo droog was, sommige stukjes waren Döner chips geworden. De hoeveelheid was dik in orde. Vandaar alsnog 4 sterren.

, 26-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten. Vaker besteld, kwaliteit altijd goed. Vriendelijke bezorgers en meestal vroeger met bezorgen dan de verwachtte bezorgtijd. Deze topzaak is een aanrader!!!

, 03-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kapsalon van Dünya is voortreffelijk. Prima thuisbezorgd. Helemaal goed zo!